Fashion, Trends

Γυναικα Σκορπιος – Ντυνουμε την παθιασμενη του ζωδιακου!

γυναίκα σκορπιός

Θα σου έχει τύχει φαντάζομαι να περπατάς στον δρόμο ή να είσαι κάπου και να περάσει από μπροστά σου ή να είναι στον ίδιο χώρο μια κοπέλα η οποία σε μαγνητίζει και σε καθηλώνει έτσι; Όχι γιατί φοράει κάτι τόσο εντυπωσιακό, ακόμα και με ένα τζιν ή ένα t-shirt να την συναντήσεις, θα νιώσεις ότι κάθε κύτταρο του σώματος της εκπέμπει έναν πρωτόγονο αισθησιασμό, που όσο και να προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις δε θα τα καταφέρεις! Η γυναίκα σκορπιός έχει γεννηθεί για να προκαλεί τα πιο έντονα συναισθήματα σε κάθε της γνωριμία!

γυναίκα σκορπιός

Αν υπάρχει μια σκορπίνα στη ζωή σου είναι σίγουρο πως θα έχεις αντιληφθεί πόσο πολύ της αρέσει η μόδα, την οποία χρησιμοποιεί για να τελειοποιήσει την επαγγελματική της εικόνα, καθώς η καριέρα της παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή της, αλλά και για να νιώθει άνετη και σέξι στον ελεύθερο της χρόνο! Λατρεύει τα χρώματα, που αποπνέουν ισχύ και πάθος, γι’ αυτό η ντουλάπα της είναι γεμάτη με μαύρα και βαθυκόκκινα ρούχα.

Τα παπούτσια είναι μια ιστορία εμμονής για την σαγηνευτική σκορπίνα! Οι γόβες στιλέτο είναι η αδυναμία της και έχει πολλές, αλλά όταν φορέσει μπότες θα επιλέξει εκείνες που φτάνουν πάνω από το γόνατο! Το σέξι υπονοούμενο της over the knee μπότας είναι αυτό που θέλει η γυναίκα σκορπιός να τη συνοδεύει σε κάθε της εμφάνιση είτε είναι πρωί ή βράδυ! Το σεξαπίλ είναι η λέξη κλειδί για αυτή τη γυναίκα!

Στη ντουλάπα της υπάρχει πάντα χώρος για ένα κομμάτι με animal prints!γυναίκα σκορπιός Μια σκορπίνα όσο δυναμική και αν είναι, βαθιά μέσα της αναζητά τη φροντίδα και τη προστασία των ανθρώπων που έχει βάλει στη ζωή της! Το ίδιο προσπαθεί να κάνει με τα ρούχα της κάποιες φορές! Η animal print εσάρπα λειτουργεί ως fashion statement αξεσουάρ, αλλά και ως στιλάτη ασπίδα ανάμεσα σε αυτή και τον κόσμο που καλείται να αντιμετωπίσει!

γυναίκα σκορπιόςΑν την ρωτήσεις για τα bodycon φορέματα θα σου πει, ότι είναι φτιαγμένα για εκείνη! Η σαγήνη είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά της και ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει το σώμα της για να πετύχει το σκοπό της! Το κολλητό mini φορεματάκι σε μπορντό χρώμα  διαγράφει πιστά τις καμπύλες της, αναδεικνύει την θανατηφόρα θηλυκότητα της και μοιράζει απλόχερα εγκεφαλικά στα αρσενικά που θα τύχουν στο δρόμο της!

Αυτή η γυναίκα είναι φημισμένη για την εκδικητική της φύση! Δε το κάνει γυναίκα σκορπιόςεπίτηδες, απλά όταν αγαπά, αγαπά στα άκρα και όταν πληγώνεται, ματώνει, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να κάνει τη καρδιά της πέτρα και να προχωρήσει, αλλά χωρίς να ξεχάσει ποτέ τι έγινε. Αφού κλάψει κρυφά, θα  φορέσει τη κατάμαυρη κάπα της με τις λεπτομέρειες από συνθετική γούνα και με αέρα glam νικήτριας θα ξαναβγεί στην μάχη της ζωής! Η αναγέννηση από τις στάχτες της είναι κάτι που το έχει ξανακάνει άπειρες φορές και δε το φοβάται, δε φοβάται γενικά! Οι υπόλοιποι καλά θα κάνουν να τρέμουν! Η πιο παθιασμένη ύπαρξη του ζωδιακού έχει στυλ, αυτοπεποίθηση και μαγνητική προσωπικότητα και το ξέρει!